fbpx
Meny

Vad väljer Folk och Kultur? Columbird!

Har du koll på det årliga kulturkonventet Folk och Kultur? Kanske har du varit besökare tidigare och tagit del av de konstnärliga föreställningarna? Diskuterat och reflekterat…? Runt om i Sverige skapar denna strategiska satsning på kultur plattformar för det breda kultursamtalet inom alla politikerområden. Nytänkande, för att på olika sätt inspirera och engagera till skapande och berättande.

Folk och Kultur drog igång i februari 2018 och sprider sedan dess, med hjälp av flertalet samarbetspartners, kunskap om kulturens betydelse. Målet? Att bidra till ett tillgängligt och starkt kulturliv i hela landet. Skapa mötesplatser för konst och kultur.

Hur kommer vi in i bilden?

Just nu jobbar vi med Folk och Kulturs nya hemsida – hur kul som helst!
– Vi är stolta över att få genomföra det här projektet och att få vara en digital partner för Folk och Kultur – kulturpolitikens motsvarighet till Almedalen och Järva.
Columbird skapar digitala lösningar som passar organisationen. Programmerar den nya hemsidan, designar för tydlighet och tillgänglighetsanpassar.

Första etappen av hemsidan, som givetvis är mobilanpassad, släpptes i dagarna och innehåller all information ni behöver veta. I andra etappen ligger fokus på att hjälpa besökarna som kommer till Munktellstaden i Eskilstuna. Där kommer exempelvis alla programpunkter presenteras och besökarna får möjlighet att bygga ihop sitt eget schema för att få ut så mycket som möjligt av besöket. Utöver detta kommer hemsidan också innehålla all annan matnyttig information som kan behövas.

Spana in den Folk och Kulturs nya hemsida här.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager | Föräldraledig

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Praktikant

Våra tjänster

Utvalda uppdrag