Meny

Läge för ny hemsida? Håll koll på detta!

Drar nuvarande hemsidan en sista suck? Dags för en sprillans ny? Det är inte gjort på en kafferast, utan det finns flera saker att tänka på när det är dags för en ny hemsida.

Deadline och budget

När bör hemsidan vara klar – snackar vi dagar eller månader? Och vilken budgetram finns? Vi på Columbird anpassar förslagen utifrån dina behov och önskemål!

Summan av kardemumman

Sammanfatta kort hur du tänker kring helheten för hemsidan. Tips: Formulera en företagsbeskrivning, vad ni gör och vilka ni är. Vem kommer läsa? Och vad vill besökaren veta?

Teknik: programmering och funktioner

För en hemsida är det flera saker att tänka på: domäner, webbhotell, webbutiker, mejlsystem, kontaktformulär, nyhetsbrev med mera. Finns det något ni har i dag som ni vill spara? Något ni vill lägga till? Hos oss är de tekniska delarna i säkert förvar! Columbird är en digital kommunikationsbyrå med stor teknisk kompetens. Ta det piano – vi hjälper dig!

Hemsidestruktur och design

Det går inte att fuska sig till en bra struktur – allt synas! När besökaren går in på din hemsida ska det vara lätt att få en överblick. Vanligt är att ha en startsida, en kontaktsida och en sida som presenterar tjänster. Kanske vill du presentera företagets flaggskepp?

Behövs en grafisk profil? Ett enhetligt grafiskt uttryck stärker budskapet. Vi SEO-anpassar så att sidan blir både synlig och sökbar. Ett genomtänkt innehåll är viktigt. Vi skapar också content i form av text, foto och film – viktigt för att synas på Google!

Synas, inte bara finnas

Okej, nu är hemsidan skapad – men hur ska den marknadsföras? Annonser? Sociala medier? Vi skapar en strategi för att ta fram hemsidan och dess innehåll.

Funderingar? Kontakta oss

Kontakta oss

Henrik Roos

Digital strateg / UX / UI

016 316 01 82

Robert Arbestål

Webbutvecklare / SEO

016 316 01 81

Anders Wansulin

Art Director

016 316 01 83

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Content Manager

016 316 01 84

Mårten Sporrong

VD

070 218 19 25 / 016 316 01 86