fbpx
Meny

Läge för ny hemsida? Håll koll på detta!

Drar nuvarande hemsidan en sista suck? Dags för en sprillans ny? Det är inte gjort på en kafferast, utan det finns flera saker att tänka på när det är dags för en ny hemsida.

Deadline och budget

När bör hemsidan vara klar – snackar vi dagar eller månader? Och vilken budgetram finns? Vi på Columbird anpassar förslagen utifrån dina behov och önskemål!

Summan av kardemumman

Sammanfatta kort hur du tänker kring helheten för hemsidan. Tips: Formulera en företagsbeskrivning, vad ni gör och vilka ni är. Vem kommer läsa? Och vad vill besökaren veta?

Teknik: programmering och funktioner

För en hemsida är det flera saker att tänka på: domäner, webbhotell, webbutiker, mejlsystem, kontaktformulär, nyhetsbrev med mera. Finns det något ni har i dag som ni vill spara? Något ni vill lägga till? Hos oss är de tekniska delarna i säkert förvar! Columbird är en digital kommunikationsbyrå med stor teknisk kompetens. Ta det piano – vi hjälper dig!

Hemsidestruktur och design

Det går inte att fuska sig till en bra struktur – allt synas! När besökaren går in på din hemsida ska det vara lätt att få en överblick. Vanligt är att ha en startsida, en kontaktsida och en sida som presenterar tjänster. Kanske vill du presentera företagets flaggskepp?

Behövs en grafisk profil? Ett enhetligt grafiskt uttryck stärker budskapet. Vi SEO-anpassar så att sidan blir både synlig och sökbar. Ett genomtänkt innehåll är viktigt. Vi skapar också content i form av text, foto och film – viktigt för att synas på Google!

Synas, inte bara finnas

Okej, nu är hemsidan skapad – men hur ska den marknadsföras? Annonser? Sociala medier? Vi skapar en strategi för att ta fram hemsidan och dess innehåll.

Funderingar? Kontakta oss

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager | Föräldraledig

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Praktikant

Våra tjänster

Utvalda uppdrag