Meny

All inclusive för Best Bemanning & Rekrytering

Best Bemanning & Rekrytering är ett av Mälardalens ledande företag inom bemanning, rekrytering och coachning. Best har funnits på marknaden sedan 2009 och har i dag kontor på fem orter: Eskilstuna, Västerås, Katrineholm, Köping och Örebro.  Sedan företagets start har vi samarbetat i projekt som vuxit till dagens kommunikativa helhetslösning.

Vårt samarbete?

Oj, var ska vi börja? Ett stycke logotyp och grafisk profil för, vad som känns som, hundra år sedan. Startskottet gick 2009. Sedan dess har vi tagit ett helhetsgrepp om Bests varumärke och kommunikation. I ett tajt samarbete har vi besvarat frågor om Bests kommunikativa mål, till exempel: Vad vill Best utstråla? Hur gör vi det? Vilken målgrupp pratar vi med? Vi har landat i delar såsom en ny hemsida, strategiska kommunikationsplaner, tonalitetsguider och löpande marknadsföring. På detaljnivå hittar vi bland annat bildekor, en drös rekryteringsannonser, pressmeddelanden, annonser på sociala medier, digital skyltning och butiks-tv… och mycket (jättemycket) mer.

Ett axplock av inlägg på sociala medier genom åren. Enhetligt med såväl tonalitet som bilder, typografi och grafiska element.
Igenkänningen är viktig. Hur blir man “top of mind”? Genom att synas, här genom bildekor.
Enhetligheten följer med i alla kommunikativa sammanhang, här i kontorstryck.

Och målet?

Att stärka Bests varumärke genom att kommunicera enhetligt och på ett sätt som lirar med företagets värderingar. Känslan på hemsidan ska vara samma som i marknadsföringen, och även på kontoret vid kaffebryggaren. Igenkänningen har varit viktig, både för Best och för oss. Att lyckas kommunicera verkligheten. Nå ut, skapa förståelse och intresse.

Vi står bakom merparten av innehållet du hittar i Bests sociala kanaler.

Hur vi har gjort?

Lagt mycket krut på det strategiska arbetet, det ska vara genomtänkt. Profil, image och identitet ska synka. Ett tajt samarbete med daglig kontakt och löpande hantering av marknadsföring. Månatliga avstämningar för att verkligen lyssna in. Det är viktigt för oss på Columbird – samarbetet.  Kort och gott? Vi gör allt. Rubbet! Ett uppdrag precis i vår smak.