fbpx
Meny

Columbird –
Digital kommunikationsbyrå

Underbart! Nu är du bara ett klick ifrån att komma i kontakt med en digital kommunikationsbyrå som inte bara nöjer sig med att se till så att du finns på nätet, utan som också ser till att du syns på nätet.

Columbird gick från att vara en designdriven webbyrå i Eskilstuna till att bli en digital kommunikationsbyrå. Så vad gör vi nu? Bygger, stärker och styr upp varumärken.

Dags för företaget att ta ett digitalt kliv framåt? Kul! Vi är experter på webb, design, content och sociala medier. Vi kan till exempel lägga lika mycket krut på att ta fram nya platser att synas på som att se till att besökare hittar till dina befintliga.

Hälsa på eller bli hälsad på

Vårt nyrenoverade, superfina högkvarter (nåja) ligger ett stenkast från Eskilstuna Centralstation och i väggarna samsas betong med mycket historia. Ljust, fräscht och bokstavligen högt till tak. Här finns goda förutsättningar för kreativt skapande och givande möten.

Vi är alltid nyfikna på att lära oss mer om verksamheter. Hur kan vi hjälpa dig med digitalisering eller kommunikation? Tveka inte att höra av dig eller boka ett kostnadsfritt möte!

Föredrar du digitala kommunikationskanaler? Slå en signal, dra iväg ett mejl eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkopplar vi.

Vi hörs!

Kontaktformulär


Sidan skyddas med reCAPTCHA och Googles Privacy Policy (eng) och Terms of Service (eng) gäller.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

Webbutvecklare / partner

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

016 316 01 85

Fredric Wigh

Fredric Wigh

Kommunikatör

Intresserad av ruskigt schyst rörligt material? Hör av dig till mig. Oavsett om det är material för sociala medier eller presentationer av olika slag. Videoproduktion löser vi!

016-316 01 84

Martin Vigholm

Martin Vigholm

Webbutvecklare

Hör av dig till mig om du behöver hjälp med webbutveckling, projektledning eller en informationsdesigner med fokus på digitala lösningar. Vi fixar hemsidor, webbapplikationer och andra system såsom intranät och kundportaler.

016 316 01 87

Våra tjänster

Utvalda uppdrag