fbpx
Meny

Columbird –
Digital kommunikationsbyrå

Underbart! Nu är du bara ett klick ifrån att komma i kontakt med en digital kommunikationsbyrå som inte bara nöjer sig med att se till så att du finns på nätet, utan som också ser till att du syns på nätet.

Columbird gick från att vara en designdriven webbyrå i Eskilstuna till att bli en digital kommunikationsbyrå. Så vad gör vi nu? Bygger, stärker och styr upp varumärken.

Dags för företaget att ta ett digitalt kliv framåt? Kul! Vi är experter på webb, design, content och sociala medier. Vi kan till exempel lägga lika mycket krut på att ta fram nya platser att synas på som att se till att besökare hittar till dina befintliga.

Hälsa på eller bli hälsad på

Vårt nyrenoverade, superfina högkvarter (nåja) ligger ett stenkast från Eskilstuna Centralstation och i väggarna samsas betong med mycket historia. Ljust, fräscht och bokstavligen högt till tak. Här finns goda förutsättningar för kreativt skapande och givande möten.

Vi är alltid nyfikna på att lära oss mer om verksamheter. Hur kan vi hjälpa dig med digitalisering eller kommunikation? Tveka inte att höra av dig eller boka ett kostnadsfritt möte!

Föredrar du digitala kommunikationskanaler? Slå en signal, dra iväg ett mejl eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkopplar vi.

Vi hörs!

Kontaktformulär


  Sidan skyddas med reCAPTCHA och Googles Privacy Policy (eng) och Terms of Service (eng) gäller.

  Kontakta oss

  Henrik Roos

  Henrik Roos

  Vd / Digital strateg / Art Director

  Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

  016 316 01 82

  Robert Arbestål

  Robert Arbestål

  vVD / Webbutvecklare / SEO

  Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

  016 316 01 81

  Anders Wansulin

  Anders Wansulin

  Art Director

  Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

  016 316 01 83

  Joakim Wallin

  Joakim Wallin

  Digital designer

  016 316 01 85

  Amanda Jakobsson

  Amanda Jakobsson

  Webbutvecklare

  016 316 01 87

  Sanna Ek Mählkvist

  Sanna Ek Mählkvist

  Content manager

  Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

  Oliver Larsson

  Oliver Larsson

  Junior Webbutvecklare

  Våra tjänster

  Utvalda uppdrag