Meny

Är du vår nya c-bird?

Vi är Eskilstunas ledande kommunikationsbyrå, men fortfarande relativt små i byråvärlden. Här, på vårt schyssta kontor på Kyrkogatan 3, jonglerar vi en drös olika uppdrag. Programmering, content, design och sociala medier. Vi jobbar både självständigt och i team men behöver oftast slå våra kreativa (äsch då!) huvuden ihop när det är dags att knyta ihop den berömda säcken. Kunskapstörstande experter. Japp, så vågar vi faktiskt beskriva oss c-birds. Därför satsar vi på utbildningar som breddar både kunskaper och personlig utveckling.

Inte nog med det! Vi erbjuder också tryggheter i form av tjänstepension med personlig rådgivning, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi vill att alla c-birds ska må bra.

En sak till: Vi har jäääkligt roligt ihop! Ibland reder vi till exempel ut vad E-Type gör nu för tiden, eller tar en omröstning kring huruvida kalvdans är värt att stoppa i munnen eller inte. Sådant avhandlar vi ibland på morgonmötena, men vi gör också gärna roliga aktiviteter ihop efter arbetstid. Dessutom ger vi dig JA på ledighetsansökningar så du kan göra roliga saker på egen hand också.

Vill du flaxa hitåt? Kolla in våra lediga tjänster eller dra iväg ett mejl [email protected], alternativt fyll i formuläret nedan, så försöker vi leta rätt på en ledig pinne i fågelburen.

Kontaktformulär


  Sidan skyddas med reCAPTCHA och Googles Privacy Policy (eng) och Terms of Service (eng) gäller.

  Kontakta oss

  Henrik Roos

  Henrik Roos

  Digital strateg / UX / UI

  016 316 01 82

  Robert Arbestål

  Robert Arbestål

  Webbutvecklare / SEO

  016 316 01 81

  Anders Wansulin

  Anders Wansulin

  Art Director

  016 316 01 83

  Joakim Wallin

  Joakim Wallin

  Digital designer

  016 316 01 85

  Amanda Jakobsson

  Amanda Jakobsson

  Webbutvecklare

  016 316 01 87

  Mårten Sporrong

  Mårten Sporrong

  VD

  070 218 19 25 / 016 316 01 86

  Oliver Larsson

  Oliver Larsson

  Våra tjänster

  Utvalda uppdrag