fbpx
Meny

Är du vår nya c-bird?

Vi är Eskilstunas ledande kommunikationsbyrå, men fortfarande relativt små i byråvärlden. Här, på vårt snygga (ja, vi har faktiskt blivit nominerade till Sveriges snyggaste) kontor på Kungsgatan 33, jonglerar vi en drös olika uppdrag. Programmering, content, design och sociala medier. Vi jobbar både självständigt och i team men behöver oftast slå våra kreativa (äsch då!) huvuden ihop när det är dags att knyta ihop den berömda säcken. Kunskapstörstande experter. Japp, så vågar vi faktiskt beskriva oss c-birds. Därför satsar vi på utbildningar som breddar både kunskaper och personlig utveckling.

Inte nog med det! Vi erbjuder också tryggheter i form av tjänstepension med personlig rådgivning, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi vill att alla c-birds ska må bra.

En sak till: Vi har jäääkligt roligt ihop! Ibland reder vi till exempel ut vad E-Type gör nu för tiden, eller tar en omröstning kring huruvida kalvdans är värt att stoppa i munnen eller inte. Sådant avhandlar vi ibland på morgonmötena, men vi gör också gärna roliga aktiviteter ihop efter arbetstid. Dessutom ger vi dig JA på ledighetsansökningar så du kan göra roliga saker på egen hand också.

Vill du flaxa hitåt? Kolla in våra lediga tjänster eller dra iväg ett mejl [email protected], alternativt fyll i formuläret nedan, så försöker vi leta rätt på en ledig pinne i fågelburen.

Kontaktformulär


  Sidan skyddas med reCAPTCHA och Googles Privacy Policy (eng) och Terms of Service (eng) gäller.

  Kontakta oss

  Henrik Roos

  Henrik Roos

  Vd / Digital strateg / Art Director

  Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

  016 316 01 82

  Robert Arbestål

  Robert Arbestål

  vVD / Webbutvecklare / SEO

  Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

  016 316 01 81

  Anders Wansulin

  Anders Wansulin

  Art Director

  Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

  016 316 01 83

  Joakim Wallin

  Joakim Wallin

  Digital designer

  016 316 01 85

  Amanda Jakobsson

  Amanda Jakobsson

  Webbutvecklare

  016 316 01 87

  Sanna Ek Mählkvist

  Sanna Ek Mählkvist

  Content manager

  Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

  Oliver Larsson

  Oliver Larsson

  Junior Webbutvecklare

  Våra tjänster

  Utvalda uppdrag