fbpx
Meny

Hemsida för
Eskilstuna Evolution

Eskilstuna gör just nu evolution på många fronter såsom musik, miljö, idrott, hållbarhet m.m.
För att alla skulle ha möjligheten att bidra till denna Evolution ville Destination Eskilstuna ha en portal där det fanns möjlighet för dem att lägga upp marknadsföringsmaterial som sedan skulle kunna laddas ned och användas av människor som vill hjälpa till att marknadsföra Eskilstuna.

Mobilanpassad hemsida

Resultatet blev en WordPress-baserad responsiv hemsida där det är enkelt för vem som helst att lära sig mer om Evolutionsarbetet men också att ladda ned det marknadsföringsmaterial de behöver för att stärka Eskilstuna och Evolutionens varumärke.

Design

I uppdraget ingick det att ta fram en webdesign som gick i linje med den grafiska profil som EskilstunaEvolution har.
Det var viktigt att igenkänningen för varumärket var hög oavsett vilken enhet besökaren surfar in från.

Utvalda uppdrag

Våra tjänster

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Junior Webbutvecklare