Meny

Webb

När det gäller webb har vi specialiserat oss på att bygga hemsidor till företag där WordPress utgör en dynamisk grundplåt och som med hjälp av HTML5 får sin unika prägel. Vårt mål är att få hemsidor att se lika bra ut oavsett vilken enhet besökaren använder.

Hemsida till företag

Varför ska man ha en egen hemsida när det finns Facebook, Eniro och hitta.se?
4 av 10 företag i Sverige saknar idag en egen hemsida. Det de missar är att de inte bygger sitt varumärke, utan varje gång en kund går i på deras Facebooksida så stärks Facebooks varumärke plus att vore det inte toppen att kunna informera om det senaste på ditt företag eller din webbutik. Och vad händer när plattformar som andra styr ligger nere? Vi gör hemsidor i olika prisklasser, hör av dig så tar vi fram det bästa förslaget till dig och ditt företag.

Hög användarvänlighet

Att ha en hemsida är bra i sig. Att ha en välanvänd hemsida är givetvis bättre. Med målet att er hemsida faktiskt ska leda till något mer än bara inkommande trafik skapar vi den med stort fokus på användaren. Det handlar om en schysst tilltalande design, tydlig presentation av sidans innehåll och en väl genomtänkt navigering. Det ska vara enkelt för besökarna att hitta och ta del av det de söker.

SEO

SEO, Search Engine Optimization eller sökmotoroptimering på svenska.
Det krävs en hel del arbete för att bli hittad i bruset där ute och det finns en rad självutnämnda experter som arbetar hårt för att knäcka sökmotorernas algoritmer. Faktum är att det förekommer en hel del gissningslekar när det kommer till att hamna högt uppe bland sökresultaten, men vissa kriterier är trots allt kända sanningar och vi håller oss alltid uppdaterade om det senaste. Vi analyserar och tillämpar genom design, programmering och innehåll för att du ska busvissla på Google.

Responsive since 2011

För oss och många andra är det en självklarhet att hemsidan du besöker fungerar lika bra oavsett vilken enhet du använder – dator, mobil eller surfplatta. Trots det är det förvånansvärt många hemsidor som ännu inte är anpassade till att mobilen sprungit om datorn som mest använda enhet vid surfning. Vi skapar responsiva hemsidor som anpassar sig till användaren, inte tvärtom. We love responsive design.

Kontakta oss

Henrik Roos

Digital strateg / UX / UI

016 316 01 82

Robert Arbestål

Webbutvecklare / SEO

016 316 01 81

Anders Wansulin

Art Director

016 316 01 83

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Content Manager

016 316 01 84

Mårten Sporrong

VD

070 218 19 25 / 016 316 01 86