Meny

Ny publik för Nordic Spice!

Nordic Spice är kryddföretaget som länge fokuserat på så kallad B2B-försäljning, det vill säga försäljning som riktar sig mot andra företag. När det var dags att bredda erbjudandet och även rikta sig mot konsumenter kom vi in i bilden! Vad vi gjort? Tagit fram en sprillans ny E-shop!

Strategi

Vi bollade frågor gällande affärssystem, betallösningar och fraktlösningar. Vad blir bäst – för både konsumenterna och verksamheten? Vi gillar verkligen att få vara med och påverka tidigt i processen. I det här fallet valde vi betallösningen Klarna, en välkänd betallösning som signalerar tillförlitlighet. Och fraktlösningen? För att underlätta för verksamheten landade vi i att använda Nordic Spices befintliga fraktlösning och koppla ihop den med nya sajten.

Design och innehåll

I konsumentförsäljning är uttrycket extra viktigt. Det ska kännas pålitligt och proffsigt men samtidigt inbjudande och inspirerande. Här har vi jobbat med alltifrån bilduttryck till typografi och grafiska element för att framkalla rätt känsla. Vi har också bidragit med en rådgivande del kring innehåll på sajten – däribland att dela recept för att inspirera till matlagning och därmed även försäljning.

E-shop

Så, vad mynnade kalaset ut i? En lättnavigerad E-shop med ett moderniserat och inbjudande uttryck. Korta köpvägar och inspirerande innehåll. En skräddarsydd sajt som vi integrerat med Nordic Spices befintliga frakt- och logistiksystem.