fbpx
Meny

Ny publik för Nordic Spice!

Nordic Spice är kryddföretaget som länge fokuserat på så kallad B2B-försäljning, det vill säga försäljning som riktar sig mot andra företag. När det var dags att bredda erbjudandet och även rikta sig mot konsumenter kom vi in i bilden! Vad vi gjort? Tagit fram en sprillans ny E-shop!

Strategi

Vi bollade frågor gällande affärssystem, betallösningar och fraktlösningar. Vad blir bäst – för både konsumenterna och verksamheten? Vi gillar verkligen att få vara med och påverka tidigt i processen. I det här fallet valde vi betallösningen Klarna, en välkänd betallösning som signalerar tillförlitlighet. Och fraktlösningen? För att underlätta för verksamheten landade vi i att använda Nordic Spices befintliga fraktlösning och koppla ihop den med nya sajten.

Design och innehåll

I konsumentförsäljning är uttrycket extra viktigt. Det ska kännas pålitligt och proffsigt men samtidigt inbjudande och inspirerande. Här har vi jobbat med alltifrån bilduttryck till typografi och grafiska element för att framkalla rätt känsla. Vi har också bidragit med en rådgivande del kring innehåll på sajten – däribland att dela recept för att inspirera till matlagning och därmed även försäljning.

E-shop

Så, vad mynnade kalaset ut i? En lättnavigerad E-shop med ett moderniserat och inbjudande uttryck. Korta köpvägar och inspirerande innehåll. En skräddarsydd sajt som vi integrerat med Nordic Spices befintliga frakt- och logistiksystem.

Utvalda uppdrag

Våra tjänster

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Junior Webbutvecklare