Meny

Content

En bild säger mer än tusen ord, ett ord säger mer än tusen bilder. Eller, hur var det nu igen?

Inom content, eller innehåll som vi säger på svenska, kör vi foto, film och text. Engagerande innehåll som gör skillnad – och rätt innehåll för rätt kanal. Läge att uppdatera hemsidan, skapa en kundtidning eller kanske få fart på dina sociala medier? Vi ser till att du inte eldar för kråkorna.

Text

Stärka varumärke och nå fram? Vi hjälper dig med texter som passar målgruppen och verksamheten. Det är viktigt. Überviktigt. Vem pratar vi med, egentligen? Budskapet påverkar, engagerar och skapar relationer. Ibland luskammar vi företaget för intressanta stories, sedan måste vi välja en ton. Lättsamt, sjövilt, glasklart eller kanske säljande? Passar storytelling? Börja med en stor dos av begriplighet.

Vi skapar innehåll utifrån befintligt textmaterial och tar fram nytt till både tryckt material och digitala medier. Tidigare har vi gjort olika redaktionella uppdrag. Det har bland annat blivit till webbartiklar, hela magasin, pressmaterial, captions till sociala medier med mera.

Sökmotoroptimering
Vi SEO-anpassar allt digitalt innehåll såsom webbtexter, nyhetsbrev och blogginlägg. Vad SEO egentligen är? Ta reda på mer om SEO här och hur du blir hittad på nätet.

Foto, film och animationer

Behöver du ruskigt snyggt material som passar ditt varumärke? Fotografier och rörligt material förstärker ditt budskap. För att locka intresse och stärka den personliga prägeln fotograferar och filmar vi såväl medarbetare som produkter och omgivning.

Presentera dig, ditt företag eller vad du gör genom animationer!
Vi skapar varumärkesbyggande företagspresentationer, rekryteringsfilmer, banners med mera.

Men sociala medier då?

Givetvis bör allt vissla på samma gitarrsolo, utifrån vad som passar din verksamhet och ditt varumärke. Lugn, vi hjälper till med sociala medier också. (Grotta in dig mer i det här) Hos oss är innehållet i kassaskåpssäkert förvar – hör av dig så berättar vi mer!

Kontakta oss

Henrik Roos

Digital strateg / UX / UI

016 316 01 82

Robert Arbestål

Webbutvecklare / SEO

016 316 01 81

Anders Wansulin

Art Director

016 316 01 83

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Content Manager

016 316 01 84

Mårten Sporrong

VD

070 218 19 25 / 016 316 01 86