fbpx
Meny

Sociala medier

Låt oss inleda med lite statistik.

Sociala medier är den absolut mest populära marknadsföringskanalen för företag på nätet och detta tar vi självklart hänsyn till när vi planerar strategin för ditt varumärkes digitala närvaro. Vi skapar engagemang kring företags varumärken eller event och det gör vi både genom löpande hantering och kampanjer. Vi både skapar nya företagsprofiler och ger ansiktslyft till befintliga.

Så är det dags att släcka ner ditt företags hemsida och gå över helt till sociala medier?

Svaret: ett rungande “NEJ”. Sociala medier så som Facebook, Instagram, LinkedIn är perfekta kanaler för marknadsföring och kommunikation men informationen du delar på till exempel Facebook bör komma från din hemsida. En sökmotoroptimerad hemsida hjälper besökare att enklare hitta ditt företag på nätet och på din hemsida äger du innehållet och har större möjlighet att stärka ditt varumärke.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager | Föräldraledig

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Praktikant

Våra tjänster

Utvalda uppdrag