fbpx
Meny

Content

En bild säger mer än tusen ord, ett ord säger mer än tusen bilder. Eller, hur var det nu igen?

Inom content, eller innehåll som vi säger på svenska, erbjuder vi foto, film och texter. Engagerande innehåll som gör skillnad – och rätt innehåll för rätt kanal. Behöver du uppdatera hemsidan? Skapa en kundtidning? Få en röd tråd i dina sociala medier? Elda inte för kråkorna – vi hjälper dig!

Text

Nåväl, vad är väl en bal på slottet… eller en riktig bra copy? Alldeles, alldeles underbart!

Dags att bygga varumärke? Forma texter som når fram? Vi hjälper dig i contentdjungeln! Ett målgruppsanpassat innehåll är viktigt. Überviktigt. Vem pratar vi med, egentligen? Budskapet påverkar. Skapar relationer med målgruppen. Så luskamma företaget på intressanta stories. Lättsamt? Sjövilt, glasklart eller säljande? Kanske passar storytelling? Börja med en stor dos av begriplighet.

Vi skapar innehåll utifrån befintligt textmaterial och tar fram nytt, till både tryckt material och digitala medier. Tidigare har vi gjort olika redaktionella uppdrag. Det har bland annat blivit till webbartiklar, tryckta magasin och kundtidningar. Redaktörskap och pressmaterial. Klarspråkstexter och interna riktlinjer. Vi rapporterar även från event, om platser och om människor!

SEO
Vi SEO-anpassar allt digitalt innehåll såsom webbtexter, nyhetsbrev och blogginlägg. Vad SEO är? Läs mer om SEO här.

Foto, film och animationer

Behöver du ruskigt snyggt material som passar ditt varumärke? Fotografier och rörligt material förstärker ditt budskap. För att locka intresse och stärka den personliga prägeln fotograferar vi såväl medarbetare som produkter och omgivning.

Presentera dig, ditt företag eller vad du gör genom animationer!
Vi skapar varumärkesbyggande företagspresentationer, rekryteringsfilmer, banners med mera.

Men sociala medier då?

Givetvis bör allt vissla på samma gitarrsolo, utifrån vad som passar din verksamhet och ditt varumärke. Lugn, vi hjälper till med sociala medier också. (läs mer här) Hos oss är innehållet i skyddsrumssäkert förvar – hör av dig så berättar vi mer!


Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Junior Webbutvecklare

Våra tjänster

Utvalda uppdrag