fbpx
Meny

Content

En bild säger mer än tusen ord, ett ord säger mer än tusen bilder. Eller, hur var det nu igen?

Inom content, eller innehåll som vi säger på svenska, erbjuder vi foto, film och texter. Engagerande innehåll som gör skillnad – och rätt innehåll för rätt kanal. Behöver du uppdatera hemsidan? Skapa en kundtidning? Få en röd tråd i dina sociala medier? Elda inte för kråkorna – vi hjälper dig!

Text

Nåväl, vad är väl en bal på slottet… eller en riktig bra copy? Alldeles, alldeles underbart!

Dags att bygga varumärke? Forma texter som når fram? Vi hjälper dig i contentdjungeln! Ett målgruppsanpassat innehåll är viktigt. Überviktigt. Vem pratar vi med, egentligen? Budskapet påverkar. Skapar relationer med målgruppen. Så luskamma företaget på intressanta stories. Berätta er berättelse. Informativt? Lättsamt? Sjövilt eller glasklart? Säljande? Börja med en stor dos av begriplighet. Kanske passar storytelling?

Vi skapar innehåll utifrån befintligt textmaterial och tar fram nytt, till både tryckta som digitala medier. Tidigare har vi gjort redaktionella uppdrag. Det har bland annat blivit till webbartiklar, tryckta magasin och kundtidningar. Redaktörskap och pressmaterial. Vi tar även fram klarspråkstexter och hjälper till med internkommunikation, rapporterar från event, om platser och om människor!

SEO
Vi SEO-anpassar allt digitalt innehåll såsom webbtexter, nyhetsbrev och blogginlägg. Vad SEO är? Läs mer här.

Foto, film och animationer

Behöver du ruskigt snyggt material i form av fotografier? Eller rörligt material? Kanske som passar hemsidans övriga design? Detta förstärker ditt budskap. För att locka besökares intresse och stärka hemsidans personliga prägel fotograferar vi såväl medarbetare som produkter och omgivning.

Presentera dig, ditt företag eller vad du gör genom animationer!
Vi skapar varumärkesbyggande företagspresentationer, rekryteringsfilmer, banners med mera.

Men sociala medier då?

Givetvis bör allt vissla på samma gitarrsolo – utifrån vad som passar din verksamhet och varumärket. Lugn, vi kan hjälpa dig med sociala medier också. (läs mer här) Hos oss är innehållet i skyddsrumssäkert förvar – hör av dig så berättar vi mer!


Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Digital designer / partner

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

Webbutvecklare / Partner

016 316 01 81

Emma Malmkjell

Emma Malmkjell

Webbutvecklare

016 316 01 84

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

016 316 01 83

Sanna Ek

Sanna Ek

Content Manager

Våra tjänster

Utvalda uppdrag