fbpx
Meny

GBD Lagersystem i ny skrud

GBD Lagersystem började se över sin hemsida – och där kom vi in i bilden! Vilka möjligheter finns? Därifrån började ett strategiarbete för att lösa deras behov och svårigheter kring produkter för effektiv lagerhantering. Vårt gemensamma arbete blev både en strategisk kommunikationsplattform utifrån deras affärsmodell och en hemsida med tillhörande webshop för produkter.

Målet? Bland annat att skapa en större omsättning med bra marginaler. Målgrupp är verkstadsbolag och andra bolag i behov av lagerhantering. Helheten ska kommunicera ett kärnfullt budskap som återspeglar identiteten för varumärket.
– Vi skannade av marknaden. Analyserade. Upptäckte möjligheter. Tillsammans tog vi fram viktiga riktlinjer, en strategisk kommunikationsplan, för deras produkter, tjänster och kommunikationen – både internt och externt.

Kvalitet och innovation.

Två ledord för deras effektiva lagerhantering. Utifrån dessa började arbetet med en hemsida, med tillhörande webshop. Det strategiska arbetet översattes till det grafiska arbetet. Strukturen blir extra viktigt när vi tar fram en webshop med flöden och nivåer. Utifrån deras önskemål kan de själva också publicera innehåll på hemsidan, såsom bilder och texter.

– GBD Lagersystem som företag har en lång tradition. Viktigt att spegla i uttrycket. Logotypen får bland annat leva vidare. Designen tar hänsyn till historia och seriositet. Bevara det företaget står för, fast i en ny skrud.

Utvalda uppdrag

Våra tjänster

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager | Föräldraledig

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Praktikant