Meny

GBD Lagersystem i ny skrud

GBD Lagersystem började se över sin hemsida – och där kom vi in i bilden! Vilka möjligheter finns? Därifrån började ett strategiarbete för att lösa deras behov och svårigheter kring produkter för effektiv lagerhantering. Vårt gemensamma arbete blev både en strategisk kommunikationsplattform utifrån deras affärsmodell och en hemsida med tillhörande webshop för produkter.

Målet? Bland annat att skapa en större omsättning med bra marginaler. Målgrupp är verkstadsbolag och andra bolag i behov av lagerhantering. Helheten ska kommunicera ett kärnfullt budskap som återspeglar identiteten för varumärket.
– Vi skannade av marknaden. Analyserade. Upptäckte möjligheter. Tillsammans tog vi fram viktiga riktlinjer, en strategisk kommunikationsplan, för deras produkter, tjänster och kommunikationen – både internt och externt.

Kvalitet och innovation.

Två ledord för deras effektiva lagerhantering. Utifrån dessa började arbetet med en hemsida, med tillhörande webshop. Det strategiska arbetet översattes till det grafiska arbetet. Strukturen blir extra viktigt när vi tar fram en webshop med flöden och nivåer. Utifrån deras önskemål kan de själva också publicera innehåll på hemsidan, såsom bilder och texter.

– GBD Lagersystem som företag har en lång tradition. Viktigt att spegla i uttrycket. Logotypen får bland annat leva vidare. Designen tar hänsyn till historia och seriositet. Bevara det företaget står för, fast i en ny skrud.