fbpx
Meny

Design

Snyggt. Fult. Vackert. Gräsligt. Upprörande. Intressant. Smaken är som baken och få saker engagerar så mycket som design. Oavsett personlig smak designar vi för att nå de strategiska målen.

Vi älskar design och det faktum att man med små medel och god kunskap kan skapa och förändra starka känslor hos betraktaren. Det finns också en stor tillfredsställelse i att strukturera upp en stor mängd information så att den blir tydlig och lättillgänglig för användaren.

Vi är hyfsat prestigelösa och lägger stor vikt vid att ni som kund känner er bekväma med slutresultatet. Därför tvingar vi aldrig på er en design som enbart uppfyller vår konstnärliga frihetstörst, utan snarare något som förenar er identitet med vår yrkesstolthet och förhoppningsvis överträffar era förväntningar. 

Vi designar snygga hemsidor och appar, uttrycksfulla logotyper och grafiska profiler med hög igenkänningsfaktor. 

Trycksaker

Vi har även medarbetare med lång erfarenhet av design för trycksaker, varför du med trygghet även kan anlita oss för den typen av uppdrag. Visitkort, broschyrer, magasin och profilprodukter. Visst kan det vara rätt skönt att minska antalet kockar och vända sig till en leverantör som säkerställer att all er kommunikation följer en röd tråd och på så vis skapar en tydlighet och styrka i ert varumärke.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

Webbutvecklare / partner

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

016 316 01 83

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

016 316 01 85

Fredric Wigh

Fredric Wigh

Kommunikatör

016-316 01 84

Martin Vigholm

Martin Vigholm

Webbutvecklare

016 316 01 87

Våra tjänster

Utvalda uppdrag