fbpx
Meny

Design

Snyggt. Fult. Vackert. Gräsligt. Upprörande. Intressant. Smaken är som baken och få saker engagerar så mycket som design. Oavsett personlig smak designar vi för att nå de strategiska målen.

Vi älskar design och det faktum att man med små medel och god kunskap kan skapa och förändra starka känslor hos betraktaren. Det finns också en stor tillfredsställelse i att strukturera upp en stor mängd information så att den blir tydlig och lättillgänglig för användaren.

Vi är hyfsat prestigelösa och lägger stor vikt vid att ni som kund känner er bekväma med slutresultatet. Därför tvingar vi aldrig på er en design som enbart uppfyller vår konstnärliga frihetstörst, utan snarare något som förenar er identitet med vår yrkesstolthet och förhoppningsvis överträffar era förväntningar. 

Vi designar snygga hemsidor och appar, uttrycksfulla logotyper och grafiska profiler med hög igenkänningsfaktor. 

Trycksaker

Vi har även medarbetare med lång erfarenhet av design för trycksaker, varför du med trygghet även kan anlita oss för den typen av uppdrag. Visitkort, broschyrer, magasin och profilprodukter. Visst kan det vara rätt skönt att minska antalet kockar och vända sig till en leverantör som säkerställer att all er kommunikation följer en röd tråd och på så vis skapar en tydlighet och styrka i ert varumärke.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Junior Webbutvecklare

Våra tjänster

Utvalda uppdrag