fbpx
Meny

Webbutvecklare!

Är du webbutvecklare med koll på WordPress (PHP), CSS, SASS (SCSS) och Javascript? Bra! Är du dessutom kvinna? Ännu bättre (men vi trycker inte upp stoppskylten i nyllet för dig som är man)!

Vem är du?

Självklart behöver du vara kompetent för jobbet, men vi lägger också stor vikt vid personlighet och egenskaper. Vi letar ju efter en person som passar in i gänget – en ny c-bird. Med det sagt behöver du inte kunna allt vi nämner här, men vi uppskattar att du är nyfiken och strävar efter att lära dig nya saker. Då blir både du och vi som team vassare och kan göra skillnad för våra kunder. 

Du är en skicklig och noggrann utvecklare som gillar stabila lösningar som utgår från användarens perspektiv. Har du minst tre års erfarenhet av utveckling är det svinbra men även kortare erfarenhet funkar fint. Att du är en jävel på det du gör får gärna backas upp av en akademisk utbildning men det är inget krav. Vi ser hellre att du har koll i verkligheten än på pappret. 

WordPress ligger oss varmt om hjärtat och vi hoppas att du känner likadant. Vi vill faktiskt helst att du har stenkoll på WordPress, eller åtminstone PHP och har gedigen erfarenhet av Javascript, och gärna headlessprojekt. 

Vi älskar när du kommer med egna förslag på lösningar och bidrar till teamet även utanför ditt område.

Hur jobbar en c-bird?

På Columbird jobbar du självständigt och i team. Ofta behöver vi varandras kompetenser för att knyta ihop den berömda säcken, och ta ett helhetsgrepp i våra projekt, men på vägen dit spenderar vi en del tid på egen kammare. Oavsett ser vi kafferep (i dagsläget digitala sådana) i grupp som heliga. Likaså den gemensamma fredagsfrukosten. Kort och gott har vi en skön stämning och vi bryr oss om varandra. Vi gillar att utgå från kontoret men det funkar även att jobba hemifrån när behovet finns. Det väljer du.

Har du koll på tekniken?

Som webbutvecklare jobbar du med bland annat med HTML, CSS, SASS, Javascript och PHP. Versionshanterar gör du med BitBucket. Det är toppen om du har erfarenhet av något modernt ramverk/bibliotek för Javascript. Vi slänger in erfarenhet av webbpack och Laravel Mix på önskelistan också när vi väl håller på! Om du, utöver ovanstående, har jobbat med WooCommerce eller Shopify tidigare säger vi bara ett ord: jackpot!

Det här ska du ha!

Har du tagit dig ända hit har vi kanske redan lockat in dig i fågelboet, men vi plockar fram våra sista ess i rockärmen… är du med? Vi vill att du ska trivas och må bra när du jobbar på Columbird. Därför erbjuder vi bland annat tryggheter i form av tjänstepension med personlig rådgivning, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. För att stilla ditt kunskapstörstande sinne (som du har om du är en riktig c-bird) får du, utöver ett gäng kreativa (äsch då!) kollegor, utbildningar som breddar kunskaper och personlig utveckling. Och just ja! Vi gillar att ha roligt. Ibland reder vi till exempel ut vad E-Type gör nu för tiden, eller tar en omröstning kring huruvida kalvdans är värt att stoppa i munnen eller inte. Sådant avhandlar vi ibland på morgonmötena, men vi gör också gärna roliga aktiviteter ihop efter arbetstid. Dessutom ger vi dig JA på ledighetsansökningar så du kan göra roliga saker på egen hand också.

Skrid till verket!

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

016 316 01 85

Sandra Rundlöf

Sandra Rundlöf

Content manager

Behöver du någon som styr upp det där med bokstäver och skiljetecken? Alltifrån annonser på sociala medier och webbtexter till målande personporträtt? Självklart utifrån ett läsarperspektiv. Hör av dig så reder vi ut dina frågetecken!

016 316 01 84

Martin Vigholm

Martin Vigholm

Webbutvecklare

Hör av dig till mig om du behöver hjälp med webbutveckling, projektledning eller en informationsdesigner med fokus på digitala lösningar. Vi fixar hemsidor, webbapplikationer och andra system såsom intranät och kundportaler.

016 316 01 87

Våra tjänster

Utvalda uppdrag