fbpx
Meny

Webb

När det gäller webb har vi specialiserat oss på att bygga hemsidor till företag där WordPress utgör en dynamisk grundplåt och som med hjälp av HTML5 får sin unika prägel. Vårt mål är att få hemsidor att se lika bra ut oavsett vilken enhet besökaren använder.

Hemsida till företag

Varför ska man ha en egen hemsida när det finns Facebook, Eniro och hitta.se?
4 av 10 företag i Sverige saknar idag en egen hemsida. Det de missar är att de bygger inte sitt varumärke, utan varje gång en kund går i på deras Facebooksida så stärks Facebooks varumärke plus att vore det inte toppen att kunna informera om det senaste på ditt företag eller din webbutik.
Vi gör hemsidor i alla prisklasser, hör av dig så tar vi fram det bästa förslaget till dig och ditt företag.

Hög användarvänlighet

Att ha en hemsida är bra i sig. Att ha en välanvänd hemsida är givetvis bättre. Med målet att er hemsida faktiskt ska leda till något mer än bara inkommande trafik, skapar vi den med stort fokus på användaren. Det handlar om en estetiskt tilltalande design, tydlig presentation av sidans innehåll och en väl genomtänkt navigering. Det ska vara enkelt för besökarna att hitta och ta del av det de söker.

SEO

SEO, Search Engine Optimization eller sökmotoroptimering på svenska.
Det krävs en hel del arbete för att bli hittad i bruset där ute och det finns en rad självutnämnda experter som arbetar hårt för att knäcka sökmotorernas algoritmer. Faktum är att det förekommer en hel del gissningslekar när det kommer till att hamna högt uppe bland sökresultaten, men vissa kriterier är trots allt kända sanningar och vi håller oss alltid uppdaterade om det senaste.

Responsive since 2011

För oss och många andra är det en självklarhet att hemsidan man besöker fungerar lika bra oavsett vilken enhet man använder – dator eller mobil. Trots det är det förvånansvärt många hemsidor som ännu inte är anpassade till det faktum att mobilen gått om datorn som mest använda enhet vid surfning. Vi skapar responsiva hemsidor som anpassar sig till användaren, inte tvärtom. We love responsive design.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

Webbutvecklare / partner

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

016 316 01 85

Fredric Wigh

Fredric Wigh

Kommunikatör

Intresserad av ruskigt schyst rörligt material? Hör av dig till mig. Oavsett om det är material för sociala medier eller presentationer av olika slag. Videoproduktion löser vi!

016-316 01 84

Martin Vigholm

Martin Vigholm

Webbutvecklare

Hör av dig till mig om du behöver hjälp med webbutveckling, projektledning eller en informationsdesigner med fokus på digitala lösningar. Vi fixar hemsidor, webbapplikationer och andra system såsom intranät och kundportaler.

016 316 01 87

Våra tjänster

Utvalda uppdrag