fbpx
Meny

Hemsida för
21ans Köpcentrum

Vi har under en längre tid arbetat med att uppdatera och modernisera
21ans grafiska uttryck. Vi har varit med och tagit fram marknadsföringsmaterial både för tryck och digitala kanaler och när vi nu fick möjligheten att bygga om 21ans hemsida passade vi på att ge hemsidan en design som lirar bättre med resten av profileringen.

Responsive

Vi använder responsive design för att skapa en hemsida som gör det enkelt för besökarna att ta del av all information oavsett vilken enhet de väljer att använda när de surfar.

WordPress

För att förenkla för 21an valde vi att bygga hemsidan med WordPress som CMS.
WordPress är ett flexibelt verktyg med klockren funktionalitet och valdes för att sidan enkelt ska kunna uppdateras och hållas levande, precis som det ska vara.

Utvalda uppdrag

Våra tjänster

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager | Föräldraledig

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Praktikant