fbpx
Meny

Columbird siktar högt tillsammans med Best bemanning & rekrytering

Columbird AB välkomnar Best Bemanning & Rekryterings holdingbolag One Of The Best in i verksamheten. På en ny nivå stärker de nu sitt tidigare samarbete genom delägarskap. Över en natt gick webbyrån Columbird från sex heltidsanställda personer till närmare 400 stycken nya medarbetare och potentiella ambassadörer – och ett ännu större nätverk.

– Vi har haft en nära relation – både affärsmässig och personlig – under flera års tid, så att det är just Best med sitt etablerade varumärke i Mälardalsregionen känns extra bra. Att de går in som majoritetsägare skapar en långvarig trygghet och de låter oss att fortsätta syssla med det vi kan bäst. Dessutom får vi 400 nya kollegor vilket är riktigt mäktigt, förklarar vd:n Richard Fröjdendal, som tillsammans med Henrik Roos och Robert Arbestål är delägare i Columbird.

Processen för delägarskap har pågått under hösten och parternas utökade samarbete innebär att de i större utsträckning kan ta del av varandras kompetenser.

– Det är ett affärsmässigt tillskott för oss, både ekonomiskt och kunskapsmässigt. De mål och delmål vi tidigare satt upp känns lättare att nå tillsammans med Best. De har stor erfarenhet av att driva affärer och bidrar med såväl spetskompetens som härlig energi. Det känns fantastiskt, säger Richard.

Tidigare har Columbird bland annat utvecklat Bests hemsida samt ett verktyg för publicering av rekryteringssajter. Fredrik Wahlqvist och Mårten Sporrong, grundare och ägare av Best Bemanning & Rekrytering, är optimistiska.

– Columbird är otroligt duktiga. Tillsammans vill vi utveckla affärstänket ihop och ser fördelar med branschernas olikheter. De är riktiga proffs på marknadsföring, något som är viktigt för Best. Vi tycker att vi är bra på det, men Columbird kan ännu mer. Det vi bland annat kan bidra med är idéer kring deras affärsmässiga utvecklingspotential, ett utrymme där vi gärna bidrar med den kunskap vi besitter, säger Fredrik.

Columbird planerar just nu den nya lokalen dit flyttlasset går i mars 2019. Mitt på Kungsgatan, i en anrik fastighet, kommer de högt siktande planerna att sättas i verket.

– Ett av målen är att bli marknadsledande i vår region och nu finns de rätta förutsättningarna på plats i och med Bests stora engagemang, säger Richard.

Läs mer om Best bemanning här

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

Webbutvecklare / partner

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

016 316 01 85

Fredric Wigh

Fredric Wigh

Kommunikatör

Intresserad av ruskigt schyst rörligt material? Hör av dig till mig. Oavsett om det är material för sociala medier eller presentationer av olika slag. Videoproduktion löser vi!

016-316 01 84

Martin Vigholm

Martin Vigholm

Webbutvecklare

Hör av dig till mig om du behöver hjälp med webbutveckling, projektledning eller en informationsdesigner med fokus på digitala lösningar. Vi fixar hemsidor, webbapplikationer och andra system såsom intranät och kundportaler.

016 316 01 87

Våra tjänster

Utvalda uppdrag