fbpx

Hemsidor

Med hög teknisk kompetens och stort fokus på användaren skapar vi hemsidor som är lättnavigerade, snygga och smidiga att administrera.

Vi förespråkar och arbetar nästan uteslutande med WordPress, världens mest använda publiceringsverktyg för webben. Utöver det förhållandevis lättarbetade gränssnittet, är WordPress stora fördel att det är open source. Det innebär att tusentals utvecklare i hela världen är med och bidrar till plattformens konstanta utveckling. Här finns möjlighet att koppla på era befintliga tjänster och produkter, eller välja och vraka bland färdiga lösningar som skapar en större upplevelse på just er hemsida. Bild- och videogalleri, bokningskalender, webbshop – det finns egentligen inga begränsningar för vad man kan göra. 


VI BYGGER DIN HEMSIDA FRÅN GRUNDEN

Många pratar om skräddarsydda lösningar – så även vi. Vi vet att det blir bäst så. Det flödar av enkla och snygga mallar för hemsidor, så kallade WordPress-teman, som fungerar och fyller en stor del av efterfrågan. Vi har dock upplevt att man inte nöjer sig med den givna strukturen och funktionerna i ett tema. Man vill oftast göra en viss anpassning till sin egna verksamhet och sin stil. Istället för att tvinga in er i en färdig mall, skapar vi den bästa lösningen för just er.

Vårt mål är att skapa hemsidor som ger en likvärdig upplevelse oavsett enhet: dator eller mobil. För oss är det därför självklart att vi arbetar med responsiv design och att vi kvalitetssäkrar genom test på olika plattformar och produkter.

Kontakt

Jag heter
*
och jag vill komma i kontakt med er på Columbird för att diskutera
*
.
Jag skulle bli väldigt glad om ni mailade mig på
*
eller om ni ringer på
*
för jag ser fram emot att prata med er!
Skicka

Stäng