fbpx
Meny

Utvecklas hos oss!

Med ljus och smartphone-lampa söker vi en junior webbutvecklare. Är det du? Eller någon du känner? Hör av dig om du är intresserad av att bli den nya fågeln i buren på Columbird!

Vem söker vi? Dig som vill:
– jobba med PHP, MySQL, HTM, CSS och WordPress
– producera och ha kundkontakt
– arbeta på ett öppet, hjälpsamt sätt

Å just ja! Vilka är vi då? En digital kommunikationsbyrå i Eskilstuna med kontor på Kungsgatan 33. Ett gäng formgivare, en content manager och webbutvecklare. Sök pronto!

Vi gör urval löpande och vill ha ditt cv med personligt brev samt arbetsprover till [email protected].

Vi ser fram emot att höras. Hojta till om du vill höra mer eller komma förbi på en (eller flera) koppar kaffe.

Sugen på mer?
Det här var en intressant tjänst men du är ju en senior webbutvecklare. Bra, för det söker vi också! Läs mer om den tjänsten här.

Kontakta oss

Henrik Roos

Henrik Roos

Vd / Digital strateg / Art Director

Hör av dig till mig om du har frågor om Columbird, behöver hjälp med marknadsföringsstrategier eller design. Kanske läge för en ny hemsida, nytt utseende på appen eller företagets sociala medier? Eller börjar vi med den digitala strategin?

016 316 01 82

Robert Arbestål

Robert Arbestål

vVD / Webbutvecklare / SEO

Ring eller dra iväg ett mejl om du inte bara vill finnas på nätet utan verkligen synas. Jag hjälper dig bland annat med att optimera din hemsida, dina Google Ads, din SEO eller om du bara vill surra över en kopp kaffe. Just ja, det är till mig du hör av dig om du har frågor kring fakturor också.

016 316 01 81

Anders Wansulin

Anders Wansulin

Art Director

Hojta till om du behöver formstark och långlivad design, alltifrån logotyper till grafiska profiler. Vi fixar snygga, genomtänkta kampanjer med rätt budskap och trycksaker. Traditionell eller digital reklam. Nemas problemas.

016 316 01 83

Joakim Wallin

Joakim Wallin

Digital designer

016 316 01 85

Amanda Jakobsson

Amanda Jakobsson

Webbutvecklare

016 316 01 87

Sanna Ek Mählkvist

Sanna Ek Mählkvist

Content manager | Föräldraledig

Är du på jakt efter någon som skriver, fotograferar eller styr upp sociala medier? Hör av dig till mig. Förutom content i form av copy och foto arbetar vi med marknadsföringsstrategier och har redaktionell kompetens.

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Praktikant

Våra tjänster

Utvalda uppdrag